Θεσσαλονίκη: Κρούσμα ψώρας έβαλε διήμερο "λουκέτο" σε σχολείο

Σχολική αίθουσα - φωτογραφία αρχείου
Σχολική αίθουσα - φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Όπως είπε ο περιφερειακός διευθυντης εκπαίδευσης έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το σχολείο να καθαριστεί, ενώ αναμένεται να γίνει και απεντόμωση του κτηρίου για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Την Δευτέρα αναμένεται να ξανανοίξει το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, που έβαλε "λουκέτο" Πέμπτη και Παρασκευή,καθώς εμφανίστηκε κρούσμα ψώρας.

Όπως τονίζει στο thestival.gr ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, "πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είχε να κάνει με έναν μαθητή".

ADVERTISING

Σύμφωνα με τον κ. Κόπτση, έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το σχολείο να καθαριστεί, ενώ αναμένεται να γίνει και απεντόμωση του κτηρίου για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιες αρχές επιλήφθηκαν και για τον καθαρισμό των μαθητών.

Όπως επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας στο thestival.gr, "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα είναι εντάξει".

Διευκρινίζει ακόμα πως η απόφαση του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου για διήμερο "λουκέτο" στο σχολείο ήταν περισσότερο για λόγους πρόληψης.

Πηγή: 

thestival.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network