Θεσσαλονίκη: Έξαλλος ο Καπραβέλος με το πρωτοχρονιάτικο γλέντι σε τουαλέτες καταστήματος

Θεσσαλονίκη: Έξαλλος ο Καπραβέλος με το πρωτοχρονιάτικο γλέντι σε τουαλέτες καταστήματος
istock

Εκνευρισμένος ο διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του Παπανικολάου με την κίνηση θαμώνων καταστήματος, να μετατρέψουν τις τουαλέτες σε... μπουζούκια.

Έξαλλος με το περιστατικό που σημειώθηκε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, όπου δεκάδες θαμώνες έκαναν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στις τουαλέτες, εμφανίστηκε ο Νίκος Καπραβέλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στο Open, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου τόνισε: “Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου. Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας”. Την ίδια ώρα, όπως είπε ο κ. Καπραβέλος, οι 48 ΜΕΘ στο “Παπανικολάου” είναι κατειλημμένες από περιστατικά COVID, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της επέλασης και της υψηλής μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Όμικρον.

Υπενθυμίζεται πως, βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο TikTok αποκάλυψε πως, μολονότι το μαγαζί έμοιαζε άδειο, το γλέντι είχε στηθεί στο υπόγειο, στον χώρο έξω από τις τουαλέτες.

“Σας γλεντάμε όλους… μια κανονική Πρωτοχρονιά!” έγραφε ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο TikTok, το οποίο εν συνεχεία κυκλοφόρησε και στο Twitter.

Η ΕΛΑΣ μετά από έλεγχο που διενέργησε, συνέλαβε δύο άτομα, έναν 27χρονο, που ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μία 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος. Επίσης, οι αρχές επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για τη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα