Θεσσαλονίκη: Μπουρίνι σάρωσε την πόλη

Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη.
Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη. GRTIMES

Εντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα δρόμοι να γεμίσουν νερά σε πολλές περιοχές της πόλης, ενώ τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Το κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν από χθες, με βάση και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που είχαν εκδώσει οι μετεωρολόγοι, μέχρι  το μεσημέρι τουλάχιστον, δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στη βόρειο Ελλάδα, σύμφωνα με το grtimes.gr ωστόσο επειδή τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, οι πολίτες πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, ένα δέντρο έπεσε στην Καλλικράτεια ενώ αργότερα τα φαινόμενα εξασθένησαν.

Στο μεταξύ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων μέσω της οποίας επιστρέφουν στην πόλη οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Κακοκαιρία
SHARE:

24Media Network