Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος μετά από διαμάχη και ξυλοδαρμό από διανομέα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος μετά από διαμάχη και ξυλοδαρμό από διανομέα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένα 50χρονος από διανομέα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ένας 27χρονος και ένας 50χρονος διαπληκτίστηκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος διανομέας φέρεται να χτύπησε τον 50χρονο, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο 50χρονος κατέληξε σήμερα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αφορμή για τον καυγά τον δύο ανδρών ήταν μια παρατήρηση που έκανε ο 50χρονος στον διανομέα επειδή πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο.

Ο 27χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία «μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2023), στο κέντρο της πόλης, 27χρονος ημεδαπός προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε».

«Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα», διευκρινίζεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα