Θεσσαλονίκη: Ομογενής διέρρηξε σε λίγες ώρες 11 Ι.Χ.

Θεσσαλονίκη: Ομογενής διέρρηξε σε λίγες ώρες 11 Ι.Χ.

"Σύστημα" είχε κάνει τις διαρρήξεις αυτοκινήτων 33χρονος ομογενής

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 11 αυτοκίνητα, κατόρθωσε να διαρρήξει μέσα σε λίγες ώρες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 33χρονος ομογενής, ο οποίος -όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών- είχε κατά το τελευταίο δίμηνο "ανοίξει" άλλα οκτώ οχήματα στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Τέλος στη δράση του 33χρονου δόθηκε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω, τη στιγμή που είχε μόλις διαρρήξει ένα αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να προλάβει να αφαιρέσει αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, ο δράστης είχε διαρρήξει άλλα δέκα αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή, συν άλλα οκτώ το τελευταίο δίμηνο, από το εσωτερικό των οποίων είχε αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (πχ, φορητούς υπολογιστές, συσκευές ήχου), έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των κατόχων.

Μέρος των αντικειμένων, συνολικής αξίας χιλιάδων ευρώ, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

SHARE: