Θεσσαλονίκη: Ουρές και θερμομέτρηση στις 7 το απόγευμα για τον Βέρτη

Θεσσαλονίκη: Ουρές και θερμομέτρηση στις 7 το απόγευμα για τον Βέρτη

Μεγάλες ουρές, αποστάσεις, θερμομέτρηση στην είσοδο του κέντρου διασκέδαση, όλα αυτά υπό το φως του ήλιου για τον Νίκο Βέρτη.

Ο Έλληνας είναι ταυτισμένος με τη νυχτερινή διασκέδαση. Υπάρχει κόσμος, βέβαια, που είναι ακόμη πιο ταυτισμένος με τα μπουζούκια ή, έστω, με τον Νίκο Βέρτη και θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για να μη χάσει τον αγαπημένο του τρόπο διασκέδασης και τον αγαπημένο του τραγουδιστή, ακόμη κι όταν αυτά παρεκκλίνουν από τις συνήθεις νυχτερινές ώρες.

Αυτό, λοιπόν, έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν, υπό το φως του ήλιου, λίγο μετά τις 7 μ.μ., στήθηκαν ουρές έξω από το… απογευματινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης με νέα ωράρια πια μετά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν και επιτρέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Πλήθος κόσμου δεν είχε κανένα πρόβλημα να υπομείνει την αναμονή, να περιμένει τη σειρά του για να θερμομετρηθεί και να βιώσει τη διασκέδαση στα μπουζούκια σε πολύ διαφορετικές συνθήκες από τις καθιερωμένες. Σε αυτές του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το seleo, σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό, οι υπάλληλοι του κέντρου φορούσαν μάσκες, ενώ οι πελάτες μπήκαν ένας-ένας, τηρώντας τις αποστάσεις και αφού πρώτα θερμομετρήθηκαν από τους εργαζομένους.

Στο κέντρο βρέθηκαν 550 άτομα από τα 1.700 που χωρά.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος τραγουδιστής που μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version