Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη που παρέσυρε αυτοκίνητο – Άφαντος ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη που παρέσυρε αυτοκίνητο – Άφαντος ο οδηγός
voria.gr

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του "Παπαγεωργίου" νοσηλεύεται η 21χρονη κοπέλα την οποία χτύπησε τα ξημερώματα αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο οδηγός την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Σε χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 21 ετών γυναίκα, την οποία παρέσυρε και εγκατέλειψε τα ξημερώματα όχημα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη καθώς έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε γύρω στη 01:20 τα ξημερώματα, στην οδό Εγνατία.

Η νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, στο ύψος της Καμάρας. Ο οδηγός την εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη στο οδόστρωμα και έκτοτε αναζητείται.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι  τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο. 

Το αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν το χτυπημένο (από την πλευρά του συνοδηγού) όχημα και ειδοποίησαν την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του.

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα