Θεσσαλονίκη: Σε Μαϊάμι μετατρέπεται το κέντρο – Φοίνικες για την ταινία του Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: Σε Μαϊάμι μετατρέπεται το κέντρο – Φοίνικες για την ταινία του Μπαντέρας
voria.gr

Εκατέρωθεν της Αμύνης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τοποθετούνται από συνεργεία φοίνικες μέσα σε μεγάλα βαρέλια με χώμα προκειμένου να στηθεί το σκηνικό που θα θυμίζει Μαϊάμι.

Σε δρόμο του Μαϊάμι μετατρέπεται εδώ και λίγη ώρα το τμήμα της Εθνικής Αμύνης, από την Τσιμισκή μέχρι τη Λ. Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Εκατέρωθεν του δρόμου τοποθετούνται από συνεργεία φοίνικες μέσα σε μεγάλα βαρέλια με χώμα προκειμένου να στηθεί το σκηνικό που θα θυμίζει τη διάσημη πόλη της Αμερικής.

voria.gr


Στις 11 το τμήμα του δρόμου έκλεισε, προκειμένου αργότερα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των σκηνών της ταινίας, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό.

Το πρωτόγνωρο θέαμα με φοίνικες λίγα μετά από το Λευκό Πύργο, μαγνητίζει τους Θεσσαλονικείς που στέκονται στο σημείο για να βγάλουν μια φωτογραφία.

Να σημειωθεί ότι γυρίσματα για τις ανάγκες τις ταινίας έγιναν την περασμένη Τετάρτη και στην Περιφερειακή οδό, εχθές στο Λιμάνι και αναμένεται να γίνουν και σε άλλα σημεία.

Το συνεργείο των γυρισμάτων αναμένεται, σύμφωνα με το voria.gr, να έρθει αργότερα αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των σκηνικών.

Το τμήμα της Εθνικής Αμύνης από την Τσιμισκή μέχρι τη Λ. Νίκης θα μείνει κλειστό μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα