Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα κορονοπάρτι - Δεκάδες πρόστιμα σε έλεγχο της Αστυνομίας

Έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη. Φωτό αρχείου.
Έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη. Φωτό αρχείου. MOTIONTEAM

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας έπειτα από πληροφορίες για κορονοπάρτι στην περιοχή του Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη.

Αμείωτες δείχνουν να είναι οι παραβάσεις στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά το ολονύχτιο κορονοπάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με εκατοντάδες κόσμου να διασκέδάζουν μέχρι πρωίας, αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε ελέγχους στις τρεις τα ξημερώματα στην περιοχή του Χορτιάτη, έπειτα από πληροφορία για διοργάνωση πάρτι.

Συγκεκριμένα αξιοποιώντας πληροφορία για ενδεχόμενο επικείμενο πάρτι σε ορεινή περιοχή του Χορτιάτη κινήθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες στο πλαίσιο ερευνών και ελέγχων βεβαίωσαν 41 παραβάσεις σε ό,τι αφορά τη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Τα 41 άτομα εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή να κινούνται από και προς το σημείο, στο οποίο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Νωρίτερα, μετά τα μεσάνυχτα, διενεργήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις έλεγχοι περιμετρικά του ΑΠΘ με στόχο την αποτροπή πραγματοποίησης νέου πάρτι στην περιοχή. Στο πλαίσιο των ελέγχων βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network