Θεσσαλονίκη: Ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ
Επιχείρηση της αστυνομίας στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ GRTIMES

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στις οδούς Παπάφη και Ορέστου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ. Εντοπίστηκε και άλλο αιχμηρό αντικείμενο κοντά στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας λαμβάνει χώρα στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με το GRTIMES, αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του “δικεφάλου του Βορρά”, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου.

Οι αρχές προχώρησαν σε έφοδο στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε μία προσπάθεια να συλλέξουν όσο περισσότερα στοιχεία, μετά τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως την Πέμπτη εντοπίστηκε και νέο αιχμηρό αντικείμενο κοντά στο σημείο της δολοφονίας, το οποιίο εξετάζεται από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως ομάδα της Αστυνομίας πραγματοποίησε έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και την Τετάρτη (02/02), στο πλαίσιο της προανάκρισης και των ερευνών για την δολοφονία του 19χρονου.

Σύλληψη 23χρονου για εμπλοκή στη δολοφονία – Τα ευρύματα της ΕΛΑΣ στον σύνδεσμο

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου, κατηγορούμενου για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη την Τετάρτη (02/02). Η σύλληψη ήρθε μετά τις άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε, χθές, Τετάρτη, και νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.

Φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών στον 23χρονο για τα ευρήματα στον σύνδεσμο

Με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 23χρονος, για τα ευρήματα της Αστυνομίας στον σύνδεσμο. Στην κατοχή του βρέθηκαν κλειδιά του συνδέσμου του ΠΑΟΚ, με τα οποία οι αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο.

Για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άκλη, αλλά και για τον τραυματισμό δύο ακόμη νεαρών, ο 23χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα