Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη

Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη
glomex

Οι βρετανικές αρχές αναζητούν τον Ευστάθιο Άνθη, αδερφό του Δημήτρη Άνθη, ο οποίος προ ημερών προχώρησε σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Άφαντος παραμένει εδώ και 10 μέρες ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη, Ευστάθιος, με τις αρχές της Βρετανίας να σαρώνουν την περιοχή όπου εμφανίστηκε για τελευταία φορά.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Άνθης, o οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση,  “ο αδερφός μου εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου, για άγνωστους έως τώρα λόγους, αυτό ψάχνουμε να βρούμε κι εμείς με την αστυνομία”.

“Οι αρχές στην Αγγλία μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε, γιατί οι φυσικές έρευνες έχουν σταματήσει.  Τώρα έχει αρχίσει η έρευνα στο να βρουν στοιχεία για ποιο λόγο χάθηκε, τι τον ενοχλούσε, τι ήταν αυτό που τον έκανε να εξαφανιστεί”, πρόσθεσε.

Ο Ευστάθιος Άνθης εθεάθη για τελευταία φορά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί σε ξενοδοχείο του Bigbury-on-Sea κοντά στο Πλύμουθ. Όπως ανέφερε ο αδερφός του, κινητοποιήθηκαν οι αρχές με ελικόπτερα και σκύλους, χτενίζοντας την περιοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Ευστάθιος διέμενε με τη συγκάτοικό του ενώ στη Βρετανία ζει εδώ και 3 χρόνια. Τελευταία φορά που μίλησε με τον Δημήτρη ήταν 2 μέρες πριν από την εξαφάνισή του. Όπως είπε ο Δημήτρης Άνθης στο τηλεφώνημα τον άκουσε καλά.

Η Αστυνομία της Ντέβον και Κορνουάλης πιστεύουν ότι ο 33χρονος, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Stan, μπορεί να έχει ταξιδέψει στο Πλύμουθ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα