Μόνο εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ στο Ίλιον

default image

Δώδεκα αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον (Vids)

Ευρεία επιχείρηση της Πυροσβεστικής έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον.

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για εγκλωβισμένους σε υπόγειο πάρκινγκ τριώροφου σούπερ μάρκετ όπου σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 υπήρχαν δώδεκα αυτοκίνητα.

Η στάθμη του νερού από τις σφοδρές βροχοπτώσεις ξεπέρασε τα δύο μέτρα και εντός του πάρκινγκ βρέθηκαν αυτοκίνητα πελατών.

Όπως μας ανέφεραν άνθρωποι της Πυροσβεστικής το κατάστημα έχει δύο υπόγεια πάρκινγκ που πλημμύρισαν. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσαν ότι βρέθηκαν δώδεκα αυτοκίνητα στους χώρους αλλά αρχικά δεν έδωσαν εικόνα για άτομα που ενδεχομένως είχαν κλειστεί στα υπόγεια επίπεδα.

Ευτυχώς, δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος εγκλωβισμένος στο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνθρωποι κατάφεραν να διαφύγουν την τελευταία στιγμή πριν φράξουν οι έξοδοι.

Καθησυχαστικός ήταν ο Νίκος Ζενέτος, δήμαρχος Ιλίου, ο οποίος δήλωσε πως δεν είχε αναζητηθεί κάποιος άνθρωπος τις πρώτες βραδινές ώρες.

Δημότες Ιλίου καταγγέλλουν ότι έχουν μπαζωθεί ρέματα με τον Δήμαρχο της περιοχής να διαψεύδει και να αναφέρει πως έχουν γίνει μόνο αντιπλημμυρικά έργα για την προστασία των δημοτών.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Περιστέρι όπου αναφέρθηκαν παρασύρσεις αυτοκινήτων από τα νερά της βροχής, όπως στην οδό Αγίου Ιεροθέου.

Περίπου 50 οχήματα της Πυροσβεστικής με 100 πυροσβέστες είναι επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα σε όλη την Αθήνα.

Ενδεικτικό του μεγέθους του προβλήματος είναι ότι ξεπερνούν τις 300 οι κλήσεις για απάντληση υδάτων που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από περιοχές κυρίως της Δυτικής Αττικής.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Περιστέρι όπου παρασύρθηκαν αυτοκίνητα από τα νερά της βροχής, όπως στην οδό Αγίου Ιεροθέου. Σε ορισμένα σημεία το ύψος του νερού ξεπέρασε και τα 50 εκατοστά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα