Θρήνος στις “Άγριες Μέλισσες”: Πέθανε η ενδυματολόγος – σκηνογράφος Γιούλα Ζωιοπούλου

Θρήνος στις “Άγριες Μέλισσες”: Πέθανε η ενδυματολόγος – σκηνογράφος Γιούλα Ζωιοπούλου
Γιούλα Ζωιοπούλου Facebook

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών η Γιούλα Ζωιοπούλου, ενδυματολόγος και σκηνογράφος της επιτυχημένης σειράς "Άγριες Μέλισσες". Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε ηλικία μόλις 61 ετών έφυγε από τη ζωή η ενδυματολόγος της δημοφιλούς σειράς “Άγριες Μέλισσες”, Γιούλα Ζωιοπούλου. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο κριτικός κινηματογράφου, Άκης Καπράνου, με δημοσίευμα στο Facebook. 

“Η Γιούλα Ζωιοπούλου ήταν η εθνική μας ενδυματολόγος και σκηνογράφος, ένα ταλέντο μοναδικό και ένας άνθρωπος σπάνιας ευαισθησίας. Η φιλμογραφία της (και η δουλειά της στο θέατρο) τεράστια, η δε ποιότητα της δουλειάς της αναγνωρισμένη και βαθιά αποτυπωμένη σε έναν τεράστιο όγκο έργου. 

Πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία ήταν η Κλειστή Στροφή του Νίκου Γραμματικού. Τον συντρόφεψε στον κινηματογράφο (και στη ζωή) – και δούλεψε μαζί του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ταινία μυθοπλασίας του, τη Μήδεια, το 2014. 

Φυσικά δούλεψε και στους Απόντες. 

Η Γιούλα Ζωιοπούλου έφυγε μόλις πριν από λίγο, χτυπημένη από την παλιοαρρώστια. Η σημερινή προβολή των Απόντων θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα