Θύμα ξυλοδαρμού από κρεοπώλη: “Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου”

Θύμα ξυλοδαρμού από κρεοπώλη: “Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου”
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το θύμα του ξυλοδαρμού σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο μιλάει για την επίθεση που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Μπροστά στα μάτια του 15χρονου παιδιού του εκτυλίχθηκε το περιστατικό, όπως υποστηρίζει.

Για το απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου μίλησε το θύμα που δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη.

Ο 46χρονος Δ.Β περιγράφει στο cretapost, τι συνέβη μέσα στο κρεοπωλείο το μεσημέρι του Σάββατου καθώς και τον ξυλοδαρμό του από τον κρεοπώλη, μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου του ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχε παρκάρει έξω από το κρεοπωλείο!

Ολα συνέβησαν, όταν ο 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο, σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αυξημένη σε σχέση με αυτή που αναγραφόταν στο ταμπελάκι στην βιτρίνα.

«Το ράφι στη βιτρίνα έγραφε τιμή 4,99 ευρώ και στο ταμείο σου χτυπούσε 5.99 ευρώ. Είχε κάνει άλλο ζύγισμα; Δεν ξέρω με ποιο τρόπο έχει ρυθμίσει τις ζυγαριές του και βγάζουν το ίδιο προϊόν με δύο τιμές. Είναι αυτό που λέμε αν πιάσει. Εγώ λοιπόν έτυχε να το παρατηρήσω και έκανα τη παρατήρηση μου στη ταμία. Της είπα χαρακτηριστικά, κοπελιά, στο ράφι λέτε 4, 99 κι ένα πας να μου χτυπήσεις 5,99 ευρώ. Αυτό , απαντάει, είναι κάτι άλλο. Τι κάτι άλλο, της λέω εγώ; Όταν λέτε πρόβατο γιατί αυτό ζήτησα, ζυγούρι, δε μπορεί να είναι άλλο πρόβατο το ένα και άλλο πρόβατο το άλλο. Μετά μου λέει μα δε σας είπε το αφεντικό; Όχι της λέω, σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε θα ψωνίσω».

Ο 39χρονος τότε, εμφανώς οργισμένος, ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

«Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα»

«Πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο κι ενώ είχα ανοίξει την πόρτα και είχα μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πίσω μου αυτός και αρχίζει να μου παίζει μπουνιές στο κεφάλι και έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μου σφηνώσει το πόδι στην πόρτα. Πήγα μετά στο νοσοκομείο και έχω κάταγμα στο πόδι. Εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος δε με άφηνε όμως. Έπαιζε κλωτσιές στο αυτοκίνητο, στην πόρτα και με τα χέρια του χτυπούσε τα τζάμια. Τελικά κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος ξαναγύρισε στο κατάστημα και μου λέει: «θα σε φτιάξω τώρα εγώ»», είπε o 46χρονος ο οποίος συμπλήρωσε :

«Εγω να σας πω την αλήθεια περίμενα να βγει με μαχαίρια, τελικά δε βγήκε, κάλεσα την αστυνομία. Πέντε λεπτά πριν έρθει το περιπολικό, εκείνος σηκώθηκε κι έφυγε από το κατάστημα. Έτσι έγινε το περιστατικό».

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου του

«Στο αμάξι με περίμενε ο γιος μου, ο οποίος είναι 15χρονών. Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του. Το παιδί σοκαρίστηκε βλέποντας αυτό το περιστατικό, χωρίς να δώσω αφορμή», είπε ο Δ.Μ.

«Εγώ αυτόν τον άνθρωπο, τον γνώριζα μόνο φυσιογνωμικά και ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόμουν το κατάστημα αυτό γιατί εγώ συνήθως ψωνίζω από τα σουπερ μάρκετ της εταιρίας που δουλεύω, απλά ήταν μια έκτακτη τηλεφωνική παραγγελία, περνούσα από κει , είπα που να τρέχω τώρα αλλού… Δεν είπα κάτι άλλο. Αυτός με πήρε στο κυνήγι κι όταν έμπαινα στο αμάξι , ήρθε πισώπλατα κι έκανε αυτό το σκηνικό. Δεν είχα δηλαδή αντιληφθεί εγώ ότι ήταν πίσω μου. Εκείνος έλεγε ότι του ερχόταν στο μυαλό. Ότι βρισιά υπάρχει την είπε» .

«Μίλησα ευγενικά στη ταμία»

«Επειδή είμαι μέσα στην αγορά και χρόνια στο χώρο του s/m αντιλαμβάνομαι αυτά τα αγοραστικά τρικ και τις κομπίνες που κάνουν κάποιοι ιδιώτες.

Επειδή λοιπόν το αντιλήφθηκα μάλλον δεν του άρεσε, παρ’ όλο που δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα με τον ιδιοκτήτη. Εγώ είπα ευγενικά στη ταμία ότι δεν θα πάρω το προϊόν αφού μου χρεώνει άλλη τιμή και σηκώθηκα κι έφυγα από το κατάστημα», δήλωσε.

«Εγώ πήγα στο νοσοκομείο μετά γιατί με πονούσε το πόδι μου αφού μίλησα και με τη δικηγόρο της εταιρίας που δουλεύω. Έχω κάταγμα στο πόδι που σφηνώθηκε στην πόρτα όπως μου χτυπούσε την πόρτα εκείνος για να μη με αφήσει να κατέβω από το αυτοκίνητο και ακολούθησε μήνυση στο Αστυνομικό Μέγαρο. Έχω λάβει αρκετά μηνύματα από πολλούς οι οποίοι μου λένε κι εμένα μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό, ο ίδιος κύριος δηλαδή έχει επιτεθεί φραστικά ή έχει τσακωθεί και με άλλους πελάτες. Μάλλον το είχε βρει σύστημα».

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

«Όλα αυτά τα έχω πει στην αστυνομία ενώ υπάρχουν και κάμερες από το δικό του κατάστημα και τα γειτονικά καταστήματα που έχουν καταγράψει το περιστατικό» δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version