Το περιοδικό δρόμου “Σχεδία” επιστρέφει στις γειτονιές

Το περιοδικό δρόμου “Σχεδία” επιστρέφει στις γειτονιές
Facebook (Shedia)

Στους δρόμους της πόλης ξανά από την Τετάρτη (20/1) το περιοδικό δρόμου, Σχεδία. Το περιοδικό με πρόταγμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια.

Από την Τετάρτη (20/01) οι άνθρωποι με το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στις θέσεις τους με το αγαπημένο περιοδικό “Σχεδία” στα χέρια.

Οι πωλητές του γνωστού περιοδικού δρόμου μάχονται με αξιοπρέπεια, όχι απλώς για να εξασφαλίσουν ένα εισόδημα που θα τους επιτρέψει να καλύψουν κάποια βασική ανάγκη, ένα φαγητό, ένα φάρμακο, ένα νοίκι, αλλά για να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή, τη θέση που αξίζει στους ανθρώπους όλους, ανεξαιρέτως, σε μια κοινωνία δίκαιη, όλων.

Η «σχεδία» επιστρέφει Από μεθαύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, οι άνθρωποι με το κόκκινο γιλέκο θα είναι πάλι εδώ, στο…

Δημοσιεύτηκε από
Shedia στις 
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

“Ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε, αναγνωρίζοντας την ατομική μας ευθύνη και τις υποχρεώσεις μας, να μην επιστρέψουμε ποτέ ξανά σε συνθήκες όπως αυτές που βιώσαμε τις τελευταίες 66 μέρες -τόσες είναι οι πολύ δύσκολες μέρες που μεσολάβησαν από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, όταν ανεστάλη η έκδοση του περιοδικού. Είναι υποχρέωσή μας, είναι στο χέρι μας”, γράφουν σε δημοσίευση.

ΥΓ. Στη φωτογραφία, το εξώφυλλο του τεύχους «Χειμώνας 2020-2021» διά χειρός Μιχάλη Κουντούρη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα