Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Μαργαρίτα και το 6 μηνών παιδί της

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Μαργαρίτα και το 6 μηνών παιδί της
Το οικόπεδο στην περιοχή Μάτι όπου βρέθηκαν νεκροί 26 άνθρωποι. Κυριακή 29/7/2018. (Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Ο διοικητής του πυροσβεστικού σταθμού Νέας Μάκρης, μιλά για τον ηρωικό υποπυραγό σύζυγο της Μαργαρίτας και πατέρα του παιδιού, που πέθαναν στην φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι. Η απόφαση που δεν πήραν και θα τους έσωζε τη ζωή.

Το τραγικό παιχνίδι που έμελλε να παίξει η μοίρα στον ηρωικό υποπυραγό [Ανδρέα Δημητρίου], ο οποίος έχασε το έξι μηνών παιδί του και τη σύζυγό του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αδυνατούν να πιστέψουν οι συνάδελφοί του.

 Ο ίδιος υπηρετεί στον Πυροσβεστικό Σταθμό της Νέας Μάκρης, την ημέρα εκείνη είχε ρεπό και, αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες, άφησε την οικογένειά του και έσπευσε στο πλευρό των συναδέλφων του και στο καθήκον του.

Όσο ηρωικά φέρθηκε εκείνος, άλλο τόσο ηρωικά φέρθηκε και η σύζυγός του Μαργαρίτα που έτρεξε με το μωρό της στην αγκαλιά μέχρι την θάλασσα και παρότι οι φλόγες της έκαιγαν το κορμί έως το 70% του σώματος της, σφίγγοντας την αγκαλιά της προσπάθησε να σώσει το μωράκι της…Όταν οι πυροσβέστες την βρήκαν και την τράβηξαν έξω προσπάθησαν να επαναφέρουν το μωράκι στη ζωή, όμως οι τοξικοί καπνοί είχαν προλάβει να επιφέρουν το μοιραίο. Δώδεκα ημέρες μετά και η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με εγκαύματα σε όλο της το σώμα και προβλήματα στο αναπνευστικό.

Όπως δήλωσε στη RealNews ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Νέας Μάκρης, κ. Δαμιανός Παπαδόπουλος, το σπίτι του άτυχου πυροσβέστη και της συζύγου του δεν έπαθε την παραμικρή ζημιά. “Αν είχαν μείνει στο σπίτι η γυναίκα και το μωρό, θα είχαν σωθεί από τις φλόγες”, αναφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα