Τέμπη: Εθελοντής διασώστης στο NEWS 24/7 – “Θα έχουμε ακόμη 15 νεκρούς. Άμορφη μάζα τα 3 πρώτα βαγόνια”

Τέμπη: Εθελοντής διασώστης στο NEWS 24/7 – “Θα έχουμε ακόμη 15 νεκρούς. Άμορφη μάζα τα 3 πρώτα βαγόνια”
news 24/7

Συγκλονιστικά όσα αναφέρει εθελοντής διασώστης, μιλώντας στο NEWS 24/7, για το θανατηφόρο ατύχημα στα Τέμπη. "Ό,τι βγήκε από εκεί μέσα, ήταν όλοι καμένοι. Τα περισσότερα θύματα ήταν διαμελισμένα..."

Σοκάρουν όσα υποστηρίζει στην κάμερα του NEWS 24/7 ο εθελοντής διασώστης Βασίλης Ηλιόπουλος, αναφορικά με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπτη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, για την ανεύρεση εγκλωβισμένων και θυμάτων, τονίζοντας πως οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες, μιας και θεωρεί πως θα εντοπιστούν κι άλλοι νεκροί μέσα στις επόμενες ώρες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι έχουν εντοπιστεί νεκροί, ωστόσο η ανάσυρσή τους προς το παρόν είναι ιδιαιτέρως δύσκολη.

Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη 15 (νεκρά) άτομα. Θα δείξει. Ήδη στο διπλανό που είναι πεσμένο έχουμε εντοπίσει 3 νεκρούς, αλλά επειδή ήταν δύσκολη η πρόσβαση, θα τους βγάλουμε όταν φύγουν τα παλιοσίδερα… Η πρώτη μας επαφή ήταν με τη μετακίνηση για τα άτομα που ήταν καλά στην υγεία τους, κυρίως στα τελευταία 4 βαγόνια. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο αγώνας για τα άτομα στα 3 πρώτα βαγόνια. Είχαν γίνει άμορφη μάζα. Ό,τι βγήκε από εκεί μέσα, ήταν όλοι καμένοι. Τα περισσότερα θύματα ήταν διαμελισμένα… Ακόμα και κομμάτια από ανθρώπους βρήκαμε. Και πολύ δύσκολο να ξέρεις ότι πρόκειται για νέα παιδιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο εθελοντής διασώστης.

Όσα αναφέρει ο εθελοντής διασώστης στο NEWS 24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα