Τραγωδία στη Βάρκιζα: Ανατριχιαστική μαρτυρία – Ο 17χρονος νεκρός ήταν φίλος με τον πεζό

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Ανατριχιαστική μαρτυρία – Ο 17χρονος νεκρός ήταν φίλος με τον πεζό
Τροχαίο ατύχημα. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας που είδε από κοντά το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 17χρονο αγόρι στην Βάρκιζα. Όλοι οι νεαροί ήταν μεταξύ τους φίλοι.

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας που ήταν μπροστά στο θανατηφόρο τροχαίο που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Βάρκιζα, με θύμα έναν 17χρονο.

Η γυναίκα, μιλώντας στην κάμερα του MEGA, περιγράφει με λεπτομέρεια τα γεγονότα που συνέβησαν.

“Περνάει με πράσινο κανονικά η μηχανή και ήταν ένας… πάλι πιτσιρικάς ήταν, δε θα ήταν πάνω από 17, μίλαγε στο τηλέφωνο, χάζευε και πήγε να περάσει τον δρόμο. Η μηχανή έπεσε πάνω του, έσπασε το χέρι του αυτός”, είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

“Βλέπουμε, σε κλάσματα όλα αυτά εντωμεταξύ, τη μηχανή του στον αέρα, να πετάγεται από την κάτω μεριά, προς την παραλία, μαζί με τον οδηγό και τον συνοδηγό που ήταν από πίσω, να πετάγεται προς τα πάνω, σε ύψος που μπορεί να πέρναγε και το φανάρι” συνέχισε.

“Τον βλέπουμε να σκάει κάτω και δεν κουνήθηκε καν και τότε καταλάβαμε πως είχε χάσει τη ζωή του. Υπήρχαν παντού αίματα, (ο οδηγός) ήταν από πάνω του, ούρλιαζε, το πόδι του, είχε σπάσει στα δύο. Φρικιαστικές σκηνές όλο αυτό. Είμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα