Τραγωδία στην Κερατέα: Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι - Το όχημά τους παρασύρθηκε από χείμαρρο

ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ (αρχείου)
ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ (αρχείου) MOTIONTEAM

Δυστυχώς και αυτό το κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε άφησε πίσω του θύματα-Από προχθές αγνοούνταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο γείτονάς τους που θα τους πήγαινε για ψώνια με το αυτοκίνητό του-Βρέθηκε στις 5 το απόγευμα μέσα σε ρέμα που μετατράπηκε σε χείμαρρο το αυτοκίνητο με την ηλικιωμένη πνιγμένη ενώ οι δύο άντρες παραμένουν άφαντοι

Τραγωδία στην Κερατέα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Από το μεσημέρι της Πέμπτης αγνοούνταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων (66 ετών η γυναίκα και 67 ετών ο σύζυγός της) και ο 64χρονος γείτονάς τους που θα τους πήγαινε για ψώνια με το αυτοκίνητό του.

Χθες το βράδυ ο γιος των ηλικιωμένων δήλωσε την εξαφάνισή τους στην Αστυνομία και από εκείνη την ώρα έχει στηθεί μία μεγάλη επιχείρηση από Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό των τριών ατόμων.

Σήμερα, περίπου στις 5 το απόγευμα, εντοπίστηκε μέσα σε ρέμα που μετατράπηκε σε χείμαρρο, στην περιοχή του Οβριοκάστρου Κερατέας, το αυτοκίνητο με την ηλικιωμένη πνιγμένη ενώ οι δύο άντρες παραμένουν άφαντοι και οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο χωματόδρομος αυτός βρίσκεται παράλληλα με την εθνική οδό Αθηνών-Σουνίου στην περιοχή του Δασκαλιού.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές στο σημείο είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου εισήλθε σε χωματόδρομο, άγνωστο για ποιο λόγο, για να κόψει δρόμο και να ξαναβγεί σε άσφαλτο ή αν βρήκαν πολλά νερά στον δρόμο και έστριψαν εκεί και στο σημείο αυτό φαίνεται πως είχε δημιουργηθεί χείμαρρος με φερτά υλικά που φαίνεται παρέσυρε το αυτοκίνητο, το οποίο κατέληξε μέσα στο ρέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Περισσότεροι από 45 απεγκλωβισμοί από τα χιόνια-Περιοχές που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

SHARE:

24Media Network