Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο Γάλλος τουρίστας που αγνοείτο στα Χανιά

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο Γάλλος τουρίστας που αγνοείτο στα Χανιά
Άνδρες της ΕΜΑΚ INTIME

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου τουρίστα, ο οποίος χάθηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στα Χανιά. Βρέθηκε νεκρός μεταξύ Αγίας Ρούμελης και Σούγιας.

Νεκρός βρέθηκε ο 65χρονος άνδρας από τη Γαλλία, ο οποίος την Παρασκευή (24/06) έχασε τον προσανατολισμό του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στα Χανιά και συγκεκριμένα στο μονοπάτι Ε4 και χάθηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 10.30 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή μεταξύ Αγίας Ρούμελης και Σούγιας, ενώ η υπόθεσή του είχε πάρει νέα τροπή και θεωρούνταν πλέον εξαφάνιση.

Με τη συνδρομή των ανδρών της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και εθελοντών το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε με σκοπό τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής όταν η 62χρονη Γαλλίδα σύζυγος εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο Γάλλο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και άκρως ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρει το cretapost.gr, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

Δίχως να χάσουν χρόνο από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα