Τραγωδία στην Κύπρο: 22χρονος απανθρακώθηκε στο όχημά του

Τραγωδία στην Κύπρο: 22χρονος απανθρακώθηκε στο όχημά του
Τροχαίο δυστύχημα. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο φλεγόμενο όχημά του, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου ενός 22χρονου, ο οποίος απανθρακώθηκε στο φλεγόμενο όχημα του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyprustimes.com, ο 22χρονος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του ΤΕΠΑΚ.

Σε ανακοίνωσή της, η Πρυτανεία αναφέρει τα εξής: «Μόλις ενημερώθηκα για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Σπύρου Μυριάνθους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο. Ο Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου μας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους του εκλιπόντος».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το νήμα της ζωής του 22χρονου κόπηκε βίαια στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο ίδιος οδηγούσε όχημα ενοικιάσεως και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας οδηγώντας με κατεύθυνση προς την Πάφο στην λωρίδα με κατεύθυνση προς την Λεμεσό.

Πλησιάζοντας στην έξοδο της Γεροσκήπου το όχημα του συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων από το χωριό Κούκλια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα ενοικιάσεως να προσκρούσει στο κιγκλίδωμα, η μηχανή του αποκολλήθηκε και το όχημα άρπαξε φωτιά.

Ο οδηγός του οχήματος απανθρακώθηκε στα συντρίμμια ενώ η 44χρονη οδηγός και ο 66χρονος σύζυγος της που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα