Τραυματισμοί και ξύλο σε σχολείο του Ηρακλείου για τη Χρυσή Αυγή

Τραυματισμοί και ξύλο σε σχολείο του Ηρακλείου για τη Χρυσή Αυγή

Τα σχόλια στο Facebook για τη Χρυσή Αυγή στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ''πόλεμος'' μεταξύ των μαθητών. Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο από αυτούς

Ενδοσχολική "σύρραξη" ξέσπασε τη Δευτέρα, στον απόηχο της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην περιοχή , ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Χερσονήσου.

Ο καυγάς ξέσπασε μετά από σχόλια στο Facebook,  εκ μέρους μαθητή, με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Στον καυγά ενεπλάκησαν Έλληνες και Αλβανοί μαθητές, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτος.

Την Τρίτη οι μαθητές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν που έστειλε στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ, δύο μαθητές Γυμνασίου.

Η συμπλοκή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη, καθώς πρόσφατα μαθητής αποβλήθηκε δια παντός μετά από καυγά με Αλβανό συμμαθητή τους, με αφορμή, τότε, συνθήματα στον πίνακα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Στο ίδιο σχολείο, μάλιστα, η Χρυσή Αυγή φαίνεται να έχει και άλλου είδους "διεισδυτικότητα", αφού μαθήτρια είδε στο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη τον έρωτα, για αυτό και έγραψε το όνομά του στο χέρι της, "στολίζοντάς" το με καρδούλες.

Πηγή: Cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με χειροκροτήματα ύψωσε τη σημαία της Χούντας ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρης σε αστυνομικό: Σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις νεκρούς

Στην Εισαγγελία το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

SHARE: