Τροχαίο έξω από τη βουλή: Μπαίνει φανάρι στην είσοδο της Βασ. Σοφίας, μετά το δυστύχημα

Τροχαίο έξω από τη βουλή: Μπαίνει φανάρι στην είσοδο της Βασ. Σοφίας, μετά το δυστύχημα
Στιγμιότυπο από το τροχαίο έξω από τη Βουλή eurokinissi

Σταμάτησε να επιτρέπεται η είσοδος από το αντίθετο ρεύμα της Β. Σοφίας και θα πει και φανάρι μετά το τραγικό δυστύχημα και τον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα. Έρευνα για τη διαρροή του βίντεο.

Έρευνα πρόκειται να διεξαχθεί από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων (ΥΑΒΕ) για τη διαρροή του βίντεο, που δείχνει το πώς έγινε το δυστύχημα στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας που οδήγησε στον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα.

Αρχικά η είδηση προέκυψε από κοινοβουλευτικές πήγες σύμφωνα με τις οποίες η εντολή δόθηκε αφού διαπιστώθηκε ότι το υλικό που διακινήθηκε στο διαδίκτυο, δεν μπορεί παρά να προκύπτει από τις οθόνες της ΥΑΒΕ. Το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο οποίος φέρεται να σχολίασε ότι το υλικό αυτό «κακώς κυκλοφορεί Είναι προανακριτικό υλικό και κακώς δημοσιοποιήθηκε». Ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως «δεν ξέρουμε από που έγινε η διαρροή» επισημαίνοντας πως «αυτό το υλικό η ΥΑΒΕ το έχει δώσει από την πρώτη ημέρα στην προανάκριση».

Παράλληλα επισήμανε ότι από τις 18 Μαρτίου η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια Αττικής για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πρόταση για προσθήκη αριστερόστροφων σηματοδοτών στη Β. Σοφίας με παράλληλη διαμόρφωση τμήματος της αριστερής λωρίδας προκειμένου να διευκολύνονται τα οχήματα που θέλουν να στρίψουν αριστερά με δημιουργία νησίδας». Για το ζήτημα υπάρχει πλέον θετική εισήγηση από την Περιφέρεια και έτσι από σήμερα σταμάτησε να επιτρέπεται η είσοδος από το αντίθετο ρεύμα της Β. Σοφίας.

Στο βίντεο που αναμετάδωσε το Open φαίνεται από ψηλά η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, με τη μοτοσικλέτα να χτυπά στο πίσω μέρος του υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν αυτό έστριψε για να εισέλθει στην Βουλή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα