Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο

Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο
Ferrari 488 Pista ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Το μοντέλο Pista 488 της Ferrari οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός όταν έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που έχει χαρακτηριστεί "supercar".

Τραγικό θάνατο βράδυ το βράδυ της Πέμπτης (13/01) ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στην περιοχή Πηγαδάκια, στη Βούλα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 43χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του μάρκας Ferrari και προσέκρουσε διαδοχικά στο κράσπεδο και σε δέντρο στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του οχήματος.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα ΙΝΤΙΜΕ

Περαστικοί έτρεξαν και απεγκλώβισαν τον ήδη νεκρό οδηγό, ο οποίος είναι αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού και την σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου που είχε τραυματιστεί βαριά και στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 36χρονη σύζυγο του θύματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής, ενώ ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, που ήταν και ακαριαίος.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα ΙΝΤΙΜΕ

Από την Τροχαία λαμβάνονται καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ ορίστηκε και πραγματογνώμονας για να ετοιμαστεί πληρέστατη έκθεση που θα αποσαφηνίζει πλήρως τις πτυχές και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Όπως όλα δείχνουν είχε αναπτυχθεί ταχύτητα, δεν έβρεχε, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα αποφυγής εμποδίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του λίγο πριν από το σημείο, όπου σκοτώθηκε ο γνωστός τράπερ Mad Clip επίσης σε τροχαίο.

Η μοιραία Ferrari 488 Pista

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε μόλις λίγες ώρες στην κατοχή του την Ferrari και ουσιαστικά είχε βγει στην παραλιακή για να την δοκιμάσει και ενδεχομένως δεν είχε αποκτήσει και την απαραίτητη εξοικείωση με τις δυνατότητες και τις αντιδράσεις ενός τέτοιου υπεραυτοκινήτου.

Ferrari 488 Pista ALAMY/VISUALHELLAS.GR


Το μοντέλο του αυτοκινήτου του ήταν το 488 Pista, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως “supercar”, ενώ αποτελεί ένα από τα γρηγορότερα οχήματα της πολυτελούς ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και παρουσιάστηκε το 2018. Διαθέτει κινητήρα V8 χωρητικότητας 3.900 κ. εκ., που αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής, ενώ χρειάζεται μόλις 7,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 200 χλμ/ώρα και η μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει είναι τα 340 χλμ/ώρα.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (14/01) στην εκπομπή “Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά για το όχημα του Τζώρτζη Μονογυιού:

“Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει”.

Δείτε βίντεο από το μοντέλο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα