Βγήκε από την εντατική ο Παπαδήμος. Επίσκεψη Μητσοτάκη

Στιγμότυπο από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, όπου νοσηλεύεται ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Λουκάς Παπαδήμος μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε με παγιδευμένη επιστολή.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμότυπο από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, όπου νοσηλεύεται ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Λουκάς Παπαδήμος μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε με παγιδευμένη επιστολή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο πρώην πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού καθώς η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς. Τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Σταθερή βελτίωση εμφανίζει η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου ο οποίος έχει βγει από τη ΜΕΘ και πλέον συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

"Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων" ανέφερε μεταξύ άλλων το τελευταίο ιατρικό ανακοινωνθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Τον κ. Παπαδήμο επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παπαδήμος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση σε Παπαδήμο: Σε λεπτό χάρτινο κουτί είχαν τοποθετήσει την βόμβα μέσα στην επιστολή

Οι θεωρίες συνωμοσίας κατασκευάζουν τρομοκράτες

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Παπαδήμου

SHARE:

24Media Network