Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες

Βιασμός 15χρονου: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες
istock

Το κατώφλι του ανακριτή Ανηλίκων πέρασαν σήμερα οι έξι συλληφθέντες για τον βιασμό του 15χρονου. Επιπλέον άτομα αναζητούν οι Αρχές.

Στον ανακριτή Ανηλίκων οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για το βιασμό 15χρονου συμμαθητή τους.

Σοκ προκαλεί η αγριότητα του περιστατικού, αφού οι ανήλικοι φέρονται να κατέγραφαν ακόμα και σε βίντεο τις πράξεις τους.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων, ενώ επιπλέον άτομα αναζητούνται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι ανήλικοι δράστες αποκάλεσαν “αστείο” τις πράξεις τους

Πρόκειται για 8 μέλη της συμμορίας, όλοι τους 15 χρονών, τρεις εκ των οποίων συμμαθητές του θύματος και οι υπόλοιποι από άλλα δύο σχολεία της περιοχής που διαδραματίστηκαν όλα αυτά, στην Αττική. Έξι από αυτούς είναι Έλληνες και δύο αλλοδαποί εκ των οποίων συνελήφθησαν οι έξι και αναζητούνται ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός.

Αυτό που άφησε όμως κυριολεκτικά άφωνους τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, πέρα από την αγριότητα που επιδείκνυαν στο θύμα τους, είναι η παντελή τους αναισθησία, αφού στις καταθέσεις τους αποκάλεσαν «ένα αστείο» το σύνολο των κακουργημάτων που διέπραξαν σε βάρος αυτού του παιδιού με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογική του κατάσταση. Σημειώνεται ότι δεν αποκαλύπτεται η περιοχή που διαπράχθησαν όλα αυτά ούτε βεβαίως τα σχολεία των εμπλεκομένων για προφανείς λόγους προστασίας του ίδιου του θύματος και μόνο του θύματος.

Το ίδιο το παιδί ήταν τόσο τρομαγμένο και βίωνε τόση ντροπή που δεν είχε αποκαλύψει πουθενά όσα φρικτά βίωνε, παρά μόνο σε έναν φίλο του, που πήρε ορθά την πρωτοβουλία και ενημέρωσε τους γονείς του θύματος. Με την σειρά του απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια και μετά από εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο, κατάφερε ο ειδικός να του αποσπάσει όσα είχαν συμβεί σε βάρος του και οι Αρχές να οδηγηθούν στους ανήλικους κακούργους.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τους βιασμούς σε βάρος του θύματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα