Βιασμός 24χρονης: Η κατάθεση για όσα συνέβησαν στο ξενοδοχείο και το τηλεφώνημα στον εργοδότη της

Βιασμός 24χρονης: Η κατάθεση για όσα συνέβησαν στο ξενοδοχείο και το τηλεφώνημα στον εργοδότη της
Φωτο αρχείου. Getty Images/iStockphoto

Σε ρεβεγιόν στο σπίτι του εργοδότη της με συναδέλφους της βρισκόταν η 24χρονη πριν πάει στο πάρτι στο ξενοδοχείο. Ο λόγος που εμφανίστηκε περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μετά και τα αποτελέσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα αλλά και τα ευρήματα στο δωμάτιο ενός εκ των δερόμεων εμπλεκομένων.

Οι αποκαλύψεις του θύματος

Η 24χρονη Γεωργία, περιέγραψε όσα συνέβησαν σε συνέντευξη της στο zougla.gr και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η 24χρονη είπε μεταξύ άλλων οτι μέρα με τη μέρα αρχίζει να θυμάται πράγματα.

Όπως είπε, “θυμάμαι τρία άτομα που με πήραν και με πήγαν σε ένα δωμάτιο που δεν ήταν δικό μου… Εχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση, για κάτι που δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να αποτρέψω”

“Ξύπνησα στις 11 παρά το πρωί” συμπληρώνει και “το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω το κινητό μου.Έτσι όπως σηκώθηκα βλέπω κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι βλέπω κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έλειπε το εσώρουχό μου.Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα.Βλέπω κάτι χάπια,δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο, εκεί άρχισε να μου πηγαίνει το μυαλό ότι κάτι δεν πάει σωστά”.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με το makthes.gr, το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, η 24χρονη βρέθηκε για ρεβεγιόν στο σπίτι του εργοδότη της μαζί με άλλους εργαζόμενους της εταιρείας. Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, ενημέρωσε όσους βρίσκονταν στο ρεβεγιόν ότι κλήθηκε σε πάρτι σε ξενοδοχείο από το πρόσωπο που συνδεόταν με το γνωστό καφέ-μπαρ στην παραλιακή. Μάλιστα, τους είπε ότι πρόκειται για ένα πάρτι που θα βρίσκονται και κάποιοι φίλοι του συγκεκριμένου προσώπου από την Αθήνα.

Η 24χρονη αποχώρησε από το σπίτι του εργοδότη της για το ξενοδοχείο μαζί με μια φίλη της που σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 18. Έφτασαν στο ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο της 24χρονης και όταν ανέβηκαν στην προεδρική σουίτα με αριθμό δωματίου 601, αντίκρισαν 7 άντρες και 12 γυναίκες. Ανάμεσα στις γυναίκες, ήταν και μια γνωστή της 24χρονης που δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, η προεδρική σουίτα του 6ου ορόφου δεν ήταν κλεισμένη σε κανένα από τα ονοματεπώνυμα που φέρονται να συνδέονται μέχρι στιγμής με την υπόθεση. Τα δωμάτια – σουίτες των προσώπων που καταγγέλλονται, ήταν στον 4ο όροφο. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί επίσημες απαντήσεις για το πρόσωπο που έκλεισε την προεδρική σουίτα, όπου πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο πάρτι.

Από τις τελευταίες που έφυγαν ήταν η 24χρονη, η 17χρονη φίλη της και η γυναίκα που συνάντησαν στη σουίτα. Η ανήλικη κοπέλα θα επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητο της γυναίκας που συνάντησαν στο ξενοδοχείο, καθώς βόλευε η διαδρομή της, ενώ η 24χρονη θα επέστρεφε σπίτι της στον Λαγκαδά με το αυτοκίνητό της. Όταν όμως βγήκε από το ξενοδοχείο ένιωσε έντονη ζαλάδα, αδυναμία και υπνηλία, σύμφωνα με την κατάθεσή της. Η 24χρονη στο ρεβεγιόν που είχε προηγηθεί στο σπίτι του εργοδότη της είχε ήδη καταναλώσει αλκοόλ, ενώ στο πάρτι του ξενοδοχείου ήπιε σαμπάνια και έπειτα βότκα με Red Bull.

Ο πρώτος κύκλος επεξεργασίας των τοξικολογικών εξετάσεων, δείχνει όμως εκτός από το αλκοόλ να ανιχνεύεται και ουσία που επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως η ουσία αυτή σχετίζεται με την καταγγελία της 24χρονης ότι «κάτι της έριξαν στο πότο της».

Το τηλεφώνημα και η ζαλάδα όταν πηγε να φύγει

Το πρώτο τηλέφωνο που φέρεται να έκανε η 24χρονη, όταν ένιωσε την έντονη αδιαθεσία, ήταν στο άτομο που την προσκάλεσε στο πάρτι. «Δεν είμαι καλά» του είπε, με τον ίδιο να της απαντάει «γύρνα πίσω στο ξενοδοχείο».

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 24χρονη, φέρεται να της είπε «κλείσε ένα δωμάτιο και θα το πληρώσω εγώ». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 24χρονη πλήρωσε 100 ευρώ για το δωμάτιο που την έδωσαν στον 5ο όροφο, ώστε να διανυκτερεύσει.

Εκεί άρχισαν να πράγματα να περιπλέκονται και αντί να βρεθεί στο δωμάτιο της, βρέθηκε στο δωμάτιο του 27χρονου που συνελήφθη μετά την καταγγελία της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, τρία άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Ωστόσο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, καθώς στο κινητό της κοπέλας βρέθηκε εισερχόμενη κλήση από το κινητό του.

Ο εργοδότης της πήγε το πρωί να την βρει στο ξενοδοχείο

Η κοπέλα ξύπνησε την πρώτη ημέρα του χρόνου στις 10:30 σε ένα δωμάτιο που δεν αναγνώριζε, ημίγυμνη, βλέποντας γύρω της μια βαλίτσα με ανδρικά ρούχα και ένα φαρμακευτικό παρασκεύασμα για σεξουαλική διέγερση.

Χωρίς να θυμάται όσα έγιναν, τηλεφώνησε αμέσως στο άτομο που την είχε προσκαλέσει. Όταν τον ρώτησε «τι έγινε;», ο ίδιος φέρεται να απάντησε «φύγε από εκεί γρήγορα και έλα σε μένα».

Ωστόσο, η κοπέλα ένιωθε έντονη ανησυχία για όσα συνέβησαν και βρισκόταν σε σοκ με όσα αντίκρισε όταν άνοιξε τα μάτια της. Έτσι, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον εργοδότη της για να ζητήσει βοήθεια, καθώς δεν βρισκόταν σε θέση να θυμηθεί ούτε που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της.

«Δεν είμαι καλά, είμαι σε ένα δωμάτιο που δεν έκλεισα εγώ» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε όταν τηλεφώνησε στον εργοδότη της. Ο ίδιος γνωρίζοντας πως η 24χρονη δεν έχει άλλον σε οικογενειακό ή στενό φιλικό περιβάλλον να την βοηθήσει άμεσα, πήγε στο ξενοδοχείο με ένα ακόμα άτομο.

Αντικρίζοντας την σε κακή ψυχολογική κατάσταση και εμφανώς εξουθενωμένη, την ρώτησε τι συμβαίνει αλλά δεν ήταν σε θέση να θυμηθεί. Την βοήθησε να βρει το αυτοκίνητο της που είχε σταθμεύσει σε δρόμο γύρω από το ξενοδοχείο, ώστε να επιστρέψει σπίτι της. Τότε η 24χρονη ρώτησε τον εργοδότη της τι να κάνει με όσα της συνέβησαν, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται πως «η επιλογή είναι δική σου πως θα κινηθείς. Αν θες να κινηθείς νομικά, θα σε βοηθήσω».

Όταν η 24χρονη άρχισε να θυμάται, αποφάσισε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να καταγγείλει τον βιασμό της. Για αυτό τον λόγο ζήτησε βοήθεια από τον εργοδότη της, ο οποίος την παρέπεμψε στο δικηγόρο που συνεργάζεται η εταιρεία του, Αθανάσιο Ζιώγα.

Η κοπέλα κατέθεσε όσα γνώριζε, αλλά τα πιθανά ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση τα έμαθε και η ίδια στο τμήμα από την έρευνα των αρχών.

Η εμφάνιση περιπολικού δεν συνδεόταν με το πάρτι

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία για εμφάνιση περιπολικού στο ξενοδοχείο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, το περιπολικό δεν έφτασε στο ξενοδοχείο για το πάρτι και να πραγματοποιήσει ελέγχους αλλά για διαφορετικό λόγο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η κλήση στην αστυνομία έγινε για την απομάκρυνση σκύλου που είχε μπει στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version