Βιασμός 24χρονης: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου δράστη

Βιασμός 24χρονης: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου δράστη
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού 24χρονης σε σουίτα στη Θεσσαλονίκη Istock

Αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή όσων εμπλέκονται στον βιασμό της δηλώνει η 24χρονη κοπέλα. Έρευνα στο δωμάτιο ενός απο τους φερόμενους δράστες.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή». Με αυτά τα λόγια η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη δηλώνει στο ThessToday.gr μέσω του δικηγόρου της αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή εκείνων που εμπλέκονται στο φερόμενο ως περιστατικό, υπογραμμίζοντας ότι το κύμα αγάπης που δέχεται τη βοηθά για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο», μετέφερε στον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, δηλώνοντάς του ότι το κύμα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά είναι ο κινητήριος μοχλός για να συνεχίσει τον αγώνα της αποκάλυψης των ενόχων.

Το θάρρος της νεαρής 24χρονης να καταγγείλει τον βιασμό της σε μια χώρα που συνήθως μετατρέπει το θύμα σε θύτη άγγιξε ακόμη και τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, ο οποίος τόνισε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της.

Ευρήματα στο δωμάτιο ενός εκ των φερόμενων δραστών

Όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν υπνωτικό χάπι στο ποτό της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης– δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες έκανε το λάθος να της τηλεφωνήσει, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του.

Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία. Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Εισαγγελική έρευνα

Με αφορμή την υπόθεση ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα φέρεται να λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της πόλης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας έκανε λόγο για μεγάλο κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την υπόθεση του βιασμού, και όχι, όπως είπε, για “κυκλωματάκι”, τονίζοντας ότι θα πρέπει να εξαρθρωθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα