Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου στη Μεταμόρφωση

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου στη Μεταμόρφωση
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου στη Μεταμόρφωση Glomex

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ο 58χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους στη μοτοσικλέτα έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών "βλέπει" η ΕΛΑΣ.

Τη στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς δύο ατόμων, που επέβαιναν πάνω σε μοτοσικλέτα στη Μεταμόρφωση, κατέγραψε κάμερα της περιοχής.

Ο 58χρονος, που ήταν παλαίμαχος πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας 3 – 5 λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (15/05), όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από αγνώστους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, ενώ το θύμα βρίσκεται επάνω στη μηχανή του, η μοτοσικλέτα με τους δύο δράστες τον πλησιάζει προερχόμενη από το αντίθετο ρεύμα και ο ένας εξ αυτών βγάζει το όπλο με το οποίο και τον πυροβολεί τρεις φορές.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα στο κατάστημα υπήρχαν αρκετά άτομα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, ενώ η επίθεση έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Τα άτομα διέφυγαν προς την Τατοΐου και αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία βλέπει πίσω από το συγκεκριμένο περιστατικό ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ “νονών” της νύχτας.

Ο παλαίμαχος πυγμάχος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που αφορούσαν εκβιασμούς σε καταστήματα και παροχή «προστασίας».

Μεταμόρφωση: Η στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα