Παντελής Παντελίδης: Πώς τον αποχαιρέτησαν οι Ράδιο Αρβύλα

Παντελής Παντελίδης: Πώς τον αποχαιρέτησαν οι Ράδιο Αρβύλα

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν οι Ράδιο Αρβύλα, στην χθεσινή εκπομπή, τον Παντελή Παντελίδη (Video)

Με έναν συγκινητικό τρόπο επέλεξαν οι Ράδιο Αρβύλα να πουν το δικό τους “Αντίο” στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Η παρέα που έχει συνηθίσει να μας χαρίζει χαμόγελα αρκέστηκε σε λίγα σχόλια για τον χαμό ενός εκ των πιο αγαπημένων νέων τραγουδιστών της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής.

Έτσι, υπό την μουσική συνοδεία του μελαγχολικού τραγουδιού “Horses at Night” των Still Corners, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: “Το ρεφρέν αυτού του τραγουδιού λέει ‘σταμάτα σε παρακαλώ να μου ραγίζεις τη καρδιά’. Μερικές φορές, άνθρωποι είμαστε κι εμείς, επηρεαζόμαστε από πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνεται όλο αυτό που βλέπετε κάθε Δευτέρα στο Ράδιο Αρβύλα, αλλά δεν ξέρετε μέσα στη διαδικασία της δημιουργίας αυτού του πράγματος, πόσες φορές μπορεί να ραγίζει η καρδιά μας από χίλια δυο πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.”

Ενώ, συμπλήρωσε πως: “Και να ξέρετε ένα πράγμα, ότι μερικές φορές η σιωπή μας, γιατί μερικοί ρωτάτε, το μοναδικό κίνητρο για τη σιωπή μας είναι ο σεβασμός και κανένα άλλο κίνητρο, είναι μόνο αυτό, ο σεβασμός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα