Βόλος: Έσπασαν τράπεζες - Συνθήματα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Βόλος: Έσπασαν τράπεζες - Συνθήματα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ένταση στον Βόλο. Σπάνε τράπεζες στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Συμπλοκές με ΜΑΤ

Σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι τρεις προγραμματισμένες πορείες για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου, στο Βόλο.

Όπως γράφει το e-volos με σημεία συγκέντρωσης και εκκίνησης τις πλατείες Ελευθερίας και Πανεπιστημίου, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, καθηγητές, δάσκαλοι, μέλη πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων και σωματείων αλλά και συλλογικοτήτων, κινούνται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κοινή κατάληξη στο μνημείο Ηρώων, στην παραλία του Βόλου.

Χιλιάδες Βολιωτών διαδηλωτών, που συμμετέχουν στις δύο εκ των τριών πορειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στο πέρασμά τους από την οδό Ιάσονος, στο ύψος της οδού Σκενδεράνη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, σταμάτησαν φωνάζοντας αντιφαστικά συνθήματα, για να συνεχίσουν και πάλι την πορεία τους.

Ένταση επικράτησε όταν ομάδα αντιεξουσιαστών η οποία αποκόπηκε από το κύριο σώμα της μίας εκ των τριών πορειών άρχισε να σπάει μάρμαρα έξω από τραπεζικό υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου, στην οδό Ιάσονος.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην οδό Δημητριάδος στο κέντρο του Βόλου, με διαδηλωτές να σπάνε τραπεζικά υποκαταστήματα και πιο συγκεκριμένα της Attica και της Eurobank.

Ακολούθησαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, πετροπόλεμος και χημικά.

Πηγή: e - volos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο
SHARE:

24Media Network