Βόλος: Νεκρός 72χρονος ψαροντουφεκάς στο νότιο Πήλιο

Βόλος: Νεκρός 72χρονος ψαροντουφεκάς στο νότιο Πήλιο
Ασθενοφόρο και περιπολικό σε παραλία. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψαροντούφεκο και αγνοείτο από χθες, Σάββατο (11/9). Η σορός του εντοπίστηκε σε βράχια στη νότια ακτή της Μελανής.

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (12/9) ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από χθες στη θαλάσσια περιοχή της Αργαλαστής.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 72χρονος άνδρας είχε πάει για ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή της Αργαλαστής, ωστόσο το γεγονός ότι δεν επέστρεψε προκάλεσε ανησυχία στους οικείους του και έτσι εκείνοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Η Αστυνομία, πραγματοποίησε έρευνες μέχρι αργά το βράδυ, ενώ το Λιμεναρχείο, τα ξημερώματα ενημέρωσε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και την ΕΟΔ Μαγνησίας για συνδρομή στις έρευνες. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο και τα ρούχα του 72χρονου στη Μελανή και λίγο αργότερα εντοπίσθηκε και ο ίδιος, αλλά νεκρός, σε βράχια στη νότια ακτή της Μελανής.

Προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 72χρονου, που εν ζωή ήταν κάτοικος Αγριάς Βόλου, θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα