Βόλος: Πολίτες άνοιξαν λογαριασμό σε τράπεζα για την ενίσχυση του νοσοκομείου

Το νοσοκομείο του Βόλου
Το νοσοκομείο του Βόλου EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλη καμπάνια για την αγορά αναγκαίων υλικών για την προστασία γιατρών, νοσηλευτών και ασθενών εν μέσω της "μάχης" με τον κορονοϊό.

Στο πλευρό των γιατρών, των νοσηλευτών, των ασθενών και όλων των εμπλεκομένων στην μεγάλη προσπάθεια της χώρας μας στον "πόλεμο" κατά του κορονοϊού βρίσκονται χιλιάδες Βολιώτες, που με αιχμή του δόρατος τον σύλλογο "Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου", ξεκίνησε μία μεγάλη καμπάνια ώστε να ενισχυθεί οικονομικά το νοσηλευτικό ίδρυμα με την συνδρομή του κάθε πολίτη με 1 μόλις ευρώ.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έχει σαν σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν αναγκαία υλικά για την προστασία και την ασφάλεια ιατρών, νοσηλευτών και ασθενών.

ADVERTISING

Έχει ήδη ανοίξει ο ειδικός λογαριασμός 0026-0224-790100555946 στην EUROBANK και ο κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει το δικό του χρηματικό ποσό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ήταν μεταξύ των πρώτων που στάθηκε δίπλα στην συγκινητική προσπάθεια και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι "αποφασίσαμε με πολλούς και καλούς φίλους, αυτές τις δύσκολες ώρες, να ενισχύσουμε το ιστορικό Σωματείο "Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου", προκειμένου να διαθέσουμε χρήματα για την ενίσχυση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου με τα αναγκαία υλικά και με μεγάλη ταχύτητα. Οι φίλου του νοσοκομείου ξέρουν τις ανάγκες που δημιουργούνται και είναι πάντα σε άμεση συνεννόηση με τη διοίκηση και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου. Ας δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα και μένοντας σπίτι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network