Βραζιλία: H στιγμή που αεροσκάφος συντρίβεται σε κατοικημένη περιοχή

Βραζιλία: H στιγμή που αεροσκάφος συντρίβεται σε κατοικημένη περιοχή

Η πτώση και συντριβή του μικρού αεροσκάφους σημειώθηκε εν ώρα αιχμής και ενώ πεζοί περπατούσαν στο πεζοδρόμιο και αυτοκίνητα διέσχιζαν το δρόμο.

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη τη Δευτέρα 27/7 σε γειτονιά της πόλης Guabiruba της Βραζιλίας. Σώοι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ο μοναδικός επιβάτης και ο πιλότος, ενώ δεν τραυματίστηκε κάποιος κάτοικος της περιοχής. 

Το περιστατικό απαθανάτισε καρέ-καρέ κάμερα ασφαλείας οικείας που κατέγραφε το δρόμο. Η πτώση και συντριβή του αεροσκάφους σημειώθηκε εν ώρα αιχμής και ενώ πεζοί περπατούσαν στο πεζοδρόμιο και αυτοκίνητα διέσχιζαν το δρόμο.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν ο πιλότος Fábio Reis, 35 ετών και ο συνεπιβάτης του, Alessandro Cunhago, 33 ετών. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους με μικρούς τραυματισμούς.

Όπως είπαν από το νοσοκομείο, ενώ πετούσαν στα 1000 πόδια σημειώθηκε μηχανική βλάβη και ο μόνος τρόπος ήταν να προσγειωθούν στο δρόμο. Έκαναν ότι μπορούσαν να πέσουν τη στιγμή που δεν περνούσαν αυτοκίνητα ή πεζοί και φαίνεται ότι τα κατάφεραν αφού δεν υπήρχε άλλος τραυματισμός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βραζιλία
SHARE: