Βρέθηκε λύση για τον άταφο Κούρδο πολιτικό πρόσφυγα

Βρέθηκε λύση για τον άταφο Κούρδο πολιτικό πρόσφυγα
Η πορεία των Κούρδων της Αθήνας από το Λαύριο στην τουρκική πρεσβεία

Ο Σινάν Μελέκ βρήκε τελικά την τελευταία του κατοικία μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Σαρωνικού. Το θέμα του είχε αποκαλύψει το News247.

Εστω και αν μεσολάβησε πίεση, έστω και αν χρειάστηκε να αποκαλυφθεί η υπόθεση μέσα από το ρεπορτάζ του News24/7, ο Σινάν Μελέκ βρήκε την τελευταία του κατοικία.

Ο πολιτικός πρόσφυγας από το Κουρδιστάν που αφού βρέθηκε νεκρός την Τρίτη η σωρός του μπήκε στο ψυγείο για τρεις ημέρες με τους υπεύθυνους να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας τον άλλον “κολλώντας” στα γραφειοκρατικά γρανάζια, τελικά θα ταφεί στο νεκροταφείο του Δήμου Λαυρεωτικής.

Τη σχετική πρωτοβουλία πήρε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού Ηλίας Πατσιαούρας ο οποίος ενδιαφέρθηκε και κινητοποιήθηκε αφού ο εκλιπών διέμενε στα όρια της Αναβύσσου επί 35 ολόκληρα χρόνια.

Ο Σινάν Μελέκ ήταν πολιτικός πρόσφυγας από τον Ντιγιαρμπακίρ ο οποίος είχε υποστεί φριχτά βασανιστήρια στην Τουρκία και είχε γλιτώσει το θάνατο την τελευταία στιγμή παίρνοντας το δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ελληνική πολιτεία γι’ αυτόν ήταν να του εξασφαλίσει την τελευταία κατοικία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα