Ξάνθη: Πήγε για τα κάλαντα, κατέληξε στο Νοσοκομείο

Ξάνθη: Πήγε για τα κάλαντα, κατέληξε στο Νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα ανήλικο κοριτσάκι στην Ξάνθη που είχε βγει να πει τα κάλαντα καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χτύπησε το κεφάλι του και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, κατέληξε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ένα νεαρό κοριτσάκι στην Ξάνθη που είχε βγει για να ψάλει τα κάλαντα.

Το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος, το αυτοκίνητο χτύπησε το νεαρό κοριτσάκι με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί στο κεφάλι, να καταλήξει στο έδαφος και να αιμορραγεί. Μαζί της βρισκόταν και μια φίλη της.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, ενώ το κοριτσάκι παρέμενε στο οδόστρωμα. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο κατά το παρελθόν έχουν γίνει ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα καθώς πρόκειται για μια διασταύρωση χωρίς φωτεινούς σηματοδότες.

Πηγή: thrakitoday.com

SHARE:

24Media Network