Ξέφυγε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας: Η πανδημία είναι πρόσχημα για να μην κοινωνούμε

Ξέφυγε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας: Η πανδημία είναι πρόσχημα για να μην κοινωνούμε
Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος Eurokinissi

Τον ισχυρισμό ότι η πανδημία χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για να μην κοινωνούμε διατύπωσε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Νεκτάριος.

Σε μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση, προχώρησε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, την ώρα που η πλειονότητα των ιεραρχών λέει ότι οι εκκλησίες πρέπει να ανοίξουν με κανόνες- προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος νόσησε και ο ίδιος από κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος, κατά τη διάρκεια της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, ισχυρίστηκε ότι η πανδημία του κορονοϊού χρησιμοποιείται ως πρόσχημα, για να μην κοινωνούμε.

Ο ίδιος προέτρεψε τους πιστούς σε ανυπακοή, σημειώνοντας ότι, παρά τα όσα μας λένε, εμείς θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Αγίου Σπυρίδωνα, και θα συνεχίσουμε να κοινωνούμε για να γίνουμε ένα με το Θεό.


Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητροπολίτης Κέρκυρας προκαλεί, αφού την Κυριακή των Βαΐων είχε προχωρήσει σε περιφορά του σκηνώματος παρά την απαγόρευση και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Επίσης και την 25η Μαρτίου είχε καλέσει τους πιστούς να στείλουν «ψεύτικο μήνυμα» προκειμένου να πάνε στην εκκλησία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα