Ξεκινά εποχικές πτήσεις Ουάσινγκτον – Αθήνα η United

Ξεκινά εποχικές πτήσεις Ουάσινγκτον – Αθήνα η United
Αεροσκάφος της United Airlines REUTERS

Απευθείας δρομολόγια με καθημερινές πτήσεις, μέσω του αεροδρομίου Washington Dulles International Airport.

Ως ιδιαιτέρως σημαντική κρίνεται η απόφαση της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας United, να ξεκινήσει απευθείας, καθημερινά δρομολόγια, από την Ουάσινγκτον προς την Αθήνα.

Κι αυτό, επειδή το 2020 οι αφίξεις Αμερικανών ήταν απειροελάχιστες, λόγω της πανδημίας. Τώρα, με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δίνεται η ευκαιρία σε πολίτες των ΗΠΑ, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε έχουν κάνει πρόσφατο τεστ PCR,  μπορούν να έρθουν στη χώρα μας.

Η United, λοιπόν, θα πραγματοποιεί πτήσεις μέσω του αεροδρομίου Washington Dulles International Airport, από την 1η Ιουλίου (ανατολική κατεύθυνση) και από τις 2 Ιουλίου 2021 (δυτική κατεύθυνση) έως και τις 3 Οκτωβρίου (ανατολικά) και 4 Οκτωβρίου 2021 (δυτικά).

Το δρομολόγια είναι προγραμματισμένα βάσει και των συνδέσεων από το αεροδρόμιο Washington Dulles με περισσότερες από 95 πόλεις στη Β. Αμερική και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner – με θέσεις all-aisle-access Polaris business και United Premium Plus.

Το νέο δρομολόγιο Αθήνα-Ουάσινγκτον προστίθεται στο υπάρχον καθημερινό θερινό δρομολόγιο της United από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο Newark Liberty International Airport) προς την Αθήνα, το οποίο και επανέρχεται στις 3 Ιουνίου (ανατολική κατεύθυνση) και 5 Ιουνίου (δυτική).

Η United προτάσσει την υγεία και την ασφάλεια ως προτεραιότητα για το ταξίδι κάθε πελάτη της, με στόχο ένα πρωτοποριακό για τον κλάδο πρότυπο καθαριότητας μέσω του προγράμματος CleanPlus της εταιρείας. 

Σε συνεργασία με την Clorox και την Cleveland Clinic προκειμένου να επαναπροσδιορίσει τις διαδικασίες καθαρισμού, υγιεινής και ασφάλειας από το στάδιο του check-in ως την προσγείωση, η United έχει εφαρμόσει περισσότερες από 12 νέες πρακτικές, πρωτόκολλα και καινοτομίες, σχεδιασμένες για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζόμενων. Για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών ως προς την είσοδό τους σε διαφορετικούς προορισμούς και την αναζήτηση εγκαταστάσεων για τη διενέργεια ιατρικών τεστ, στη διάθεση των ταξιδιωτών είναι το Travel Ready Center της United.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα