Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Μαραθώνα-Μαίνονται σε Χανιά και Χίο

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Μαραθώνα-Μαίνονται σε Χανιά και Χίο
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε άμεσα η φωτιά που ξέσπασε σε οικοπεδικούς χώρους κοντά σε σπίτια που όμως δεν κινδύνευσαν, στον Μαραθώνα-Σε εξέλιξη παραμένουν οι φωτιές σε Χίο και Χανιά, χωρίς να κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές, ωστόσο ειδικά στα Χανιά πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι

Άμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και οικοπεδικούς χώρους ανάμεσα σε σπίτια στον Μαραθώνα, δίχως να κινδυνεύσουν οικίες.

Την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη η φωτιά που ξέσπασε σε έκταση με χαμηλή βλάστηση, μακριά από κατοικημένες περιοχές στον Πλατανιά Χανίων.

Στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τους πολύ δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 6 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο με 7 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο.

Επίσης, σε εξέλιξη παραμένει φωτιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, χωρίς να κινδυνεύουν τυχόν οικισμοί, στην περιοχή Καμποχώρων Χίου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 7 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα