Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λαύριο

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκουπίδια, στην περιοχή Νεράκι στο Λαύριο πολύ κοντά στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων, που δεν απειλήθηκε, αλλά η επιχείρηση προληπτικά ζήτησε από τους εργαζομένους να αποχωρήσουν. Εκκενώθηκε προληπτικά δομή μεταναστών.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση, σκουπίδια και ξηρά χόρτα, στην περιοχή Νεράκι του Λαυρίου.

Η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά στην ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων), που δεν απειλήθηκε, ενώ ελήφθησαν προληπτικά μέτρα για ευνόητους λόγους και η επιχείρηση ζήτησε επίσης προληπτικά από τους εργαζομένους να αποχωρήσουν.

Στην περιοχή επίσης υπήρχαν διάσπαρτες οικίες, που δεν κινδύνευσαν, ενώ επίσης προληπτικά αποφασίστηκε η εκκένωση δομής φιλοξενίας μεταναστών εξαιτίας των πυκνών καπνών.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπό τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Λαύριο

Λαύριο: Φωτιά κοντά στη Βιομηχανία Όπλων - Εκκενώθηκε δομή μεταναστών

SHARE:

24Media Network