Υποχωρούν σταδιακά τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο

Υποχωρούν σταδιακά τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο
Η επόμενη μέρα από το πέρασμα του κύματος της κακοκαιρίας "Mήδεια" Eurokinissi

Οι περισσότερες διακοπές στην κυκλοφορία παραμένουν στα ορεινά σχεδόν όλων των περιοχών της χώρας.

Υποχωρούν σταδιακά οι διακοπές στην κυκλοφορία που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια» και παραμένουν κυρίως στα ορεινά των περιοχών της χώρας.

Στην Αττική, παραμένουν οι διακοπές στην κυκλοφορίας, επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του «Ο.Τ.Ε.», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, στην Περιφ. Οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος», στην οδό Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου, στην Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης) και στην οδό Αγίου Μερκουρίου από ύψος ταβέρνας «Λεωνίδας», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία, Αχαρνές.

Στην Κρήτη, η μοναδική διακοπή στην κυκλοφορία παραμένει στο Ρέθυμνο, στην Δημοτική Οδό Σπήλιου – Γερακαρίου Δήμου Αγ. Βασιλείου στη θέση «Γιους Κάμπος». Απαραίτητη παραμένει η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο Λασίθι, στην Ε.Ο. Αγίου Νικολάου – Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από την τ.κ. Ζενίων μέχρι το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, στην Ε.Ο. Χερσονήσου – Οροπεδίου Λασιθίου από το Κράσι μέχρι το Δήμο Οροπέδιο Λασιθίου, εντός του Οροπεδίου Λασιθίου και στην Επ. Ο Ιεράπετρας –Μαλλών από την Τ.Κ. Καλαμαύκας μέχρι Μάλλες.

Αναλυτικά για τις διακοπές στην κυκλοφορία σε ολόκληρη την χώρα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα