Ύποπτη φυγής η Βίκυ Σταμάτη, παραμένει στον Κορυδαλλό

Σήμερα κλήθηκε για απολογία στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκη Σταμάτη,Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Σήμερα κλήθηκε για απολογία στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκη Σταμάτη,Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Διαβάστε για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη

Απορρίπτει, με βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την αίτηση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, με ανάλογη πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα, λένε ''όχι'' στο αίτημα της Βίκυς Σταμάτη, κρίνοντας ότι η κατηγορουμένη στην υπόθεση της νομιμοποίησης αμοιβών από ''μίζες'' του πρώην υπουργού Άμυνας είναι ύποπτη φυγής.

Θεωρούν, επίσης, ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη η κ. Σταμάτη, λόγω της βαρύτητας της πράξης που της αποδίδεται, καθώς και για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
SHARE:

24Media Network