Εξελίξεις στην υπόθεση Αγγελικής Πεπόνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην ΒΙΠΕ της Πρέβεζας

Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση, 9 χρόνια μετά την εξαφάνιση της 26χρόνης τότε κοπέλας. Τώρα η υπόθεση παραπέμπεται στον ανακριτή και αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, στην υπόθεση της άτυχης Αγγελικής Πεπόνη η οποία είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010 και το κρανίο της, ένα μακάβριο εύρημα, ανασύρθηκε από τάφρο το πρωί της της 14ης Οκτωβρίου του 2018, άσκησε η εισαγγελία της Πρέβεζας.

Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση, 9 χρόνια μετά την εξαφάνιση της 26χρόνης τότε κοπέλας. Τώρα η υπόθεση παραπέμπεται στον ανακριτή και αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται πως πρόσωπο «κλειδί» στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ο «φίλος» της άτυχης κοπέλας που φέρεται να την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε.

Ο ίδιος ήρθε τότε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’ εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Με την υπόθεση αυτή είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας ήρθαν στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες και αντιφάσεις των εμπλεκομένων. Όπως αποδείχτηκε από την εκπομπή με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ήταν έρμαιο του συγκεκριμένου ανθρώπου και πριν χαθεί, βρισκόταν μαζί του. Ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την τύχη της… αφήνοντας στο σκοτάδι και την πολυετή αγωνία την οικογένειά της.

Εκείνος είχε αρνηθεί ότι είχε επαφή μαζί της πριν χαθεί, όμως ή άρση τηλεφωνικού απορρήτου τον διέψευσε, ενώ το κινητό της τηλέφωνο είχε απενεργοποιηθεί στην περιοχή που εκείνος μένει και εργάζεται όχι πολύ μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το κρανίο.

Ο γιος του συγκεκριμένου ατόμου είχε αποκαλύψει τότε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι το μεσημέρι που η Αγγελική χάθηκε, βρισκόταν στο σπίτι τους. Το σημαντικό αυτό στοιχείο δεν το ανέφερε ποτέ ο φίλος της στις Αρχές, αλλά ούτε και στην οικογένεια. Μια φίλη της Αγγελικής αποκάλυψε ότι την προηγούμενη της εξαφάνισης, βρισκόταν στο σπίτι του και είδε την Αγγελική που κινδύνεψε να πεθάνει στα χέρια του…

Από τότε κιόλας όλα τα στοιχεία συνέκλιναν στην πιθανότητα μίας άγριας δολοφονίας και πιθανόν από αυτή την τυχαία ανακάλυψη το κουβάρι να αρχίσει να ξετυλίγεται πλέον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρέβεζα: Έγινε η ταφή του κρανίου της Αγγελικής Πεπόνη

Στην Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: "Έβλεπα τον 54χρονο να κακοποιεί την Αγγελική"

SHARE:

24Media Network