Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτημα για κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων του σκηνοθέτη από τον δικηγόρο του 25χρονου

Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτημα για κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων του σκηνοθέτη από τον δικηγόρο του 25χρονου
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος ⓒ 2021 Yorgos Karahalis/Associated Press

Ένα κατάλογο με μάρτυρες προς εξέταση κατεθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος του 25χρονου μηνυτή Γιάννη Βλάχου, ζητώντας παράλληλα να ερευνηθούν τα ψηφιακά αρχεία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην Ευελπίδων μετέβη το πρωί της Τρίτης (2/3) ο Ιωάννης Βλάχος, δικηγόρος του 25χρονου μηνυτή που κατήγγειλε τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση, προκειμένου να καταθέσει αίτημα για έρευνα στα αρχεία του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο κ. Βλάχος ζήτησε από την ανακρίτρια να ελεγχθούν το κινητό και οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ κατέθεσε και έναν κατάλογο με μάρτυρες προς εξέταση.

Η δήλωση του Ιωάννη Βλάχου:

«Εισέφερα σήμερα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία: Έναν κατάλογο μαρτύρων οι οποίοι θα έρθουν να καταθέσουν κρίσιμα περιστατικά, καθώς και ένα αίτημα για κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων του κατηγορούμενου. Να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογία εργαστήρια της ΓΑΔΑ ως προς το περιεχόμενο τους η ως προς τυχόν παρεμβάσεις που έχουν γίνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως για βιασμούς κατά συρροή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα