Υποθηκοφυλακείο Αθηνών: Τριτοκοσμικές εικόνες – Ουρές πολιτών και “υπολογιστής τοίχου” για τη σειρά προτεραιότητας

Υποθηκοφυλακείο Αθηνών: Τριτοκοσμικές εικόνες – Ουρές πολιτών και “υπολογιστής τοίχου” για τη σειρά προτεραιότητας
Υποθηκοφυλακείο Αθηνών glomex

Εικόνες ντροπής έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες που επικρατούν στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών. Πολίτες στημένοι στην ουρά από τα ξημερώματα, ενώ οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με μετρητά.

Τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν από τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/03) στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών όπου δεκάδες πολίτες έχουν πάρει θέση από τις 3 το πρωί προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του MEGA, ένας υπολογιστής… τοίχου “υποδέχεται” τους πολίτες και αναλαμβάνει να οργανώσει το κοινό, καθώς ο ένας μετά τον άλλον γράφει το όνομά του στο χαρτί που είναι κολλημένο στον τοίχο ανάλογα με την ώρα άφιξης, ώστε να έχει προτεραιότητα.

Πολίτες βρέθηκαν εκεί ήδη από τις 3 το πρωί, ενώ η ουρά στις 6.30 ώρα στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών ήταν κοντά στα 30 άτομα.

Ακόμη ένα παράδοξο είναι πως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η υπηρεσία δεν δέχεται πληρωμές με κάρτα και οι υπάλληλοι φέρονται να ζητούν από τους πολίτες να πληρώνουν μόνο με μετρητά. Ως αποτέλεσμα αν κάποιος δεν διαθέτει μαζί του μετρητά, χρειάζεται να φύγει από την ουρα για να αναζητήσει κοντά στο σημείο κάποιο ATM.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα