Ζακ Κωστόπουλος: Το πόρισμα των ιατροδικαστών ράπισμα στον δικηγόρο του κοσμηματοπώλη

Πλάνο από το κοσμηματοπωλείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος
Πλάνο από το κοσμηματοπωλείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος EUROKINISSI

Σε μια προσπάθεια να καταρριφθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα προχώρησε ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη. Η ανακοίνωση και η απάντηση από το ίδιο το πόρισμα.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου του Χάρη Αναγνωστόπουλου, το οποίο εκπροσωπεί τον κοσμηματοπώλη στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, με την οποία αμφισβητεί το πόρισμα των Ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου του άτυχου 33χρονου και ήδη τα επιχειρήματα καταρρίπτονται.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη υπάρχουν τρεις επισημάνσεις με την πρώτη να λέει : "Η απουσία τοξίκωσης είναι διαπίστωση, διαμετρικά αντίθετη προς τις περιγραφές των πολλών αυτόκλητων μαρτύρων που έχουν καταθέσει. Περαιτέρω δεν έχει διενεργηθεί (περιέργως) έλεγχος για τετραϋδροκαναβινόλη και (ανεπιτρέπτως) δεν έχουν μετρηθεί στο αίμα τα επίπεδα της ευρύτατα διαδεδομένης ψυχοδραστικής ουσίας α-pvp (α-πυρριδινοφεντιοφενόνη) με συνέπεια ο έλεγχος να είναι ατελής.

ADVERTISING

Ωστόσο σύμφωνα με έγγραφο που έχει στη διάθεσή του το News 24/7 έχει διενεργηθεί έλεγχος για τετραϋδροκαναβινόλη με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό όπως έχει διενεργηθεί έλεγχος και για αντιψυχωσικά με το αποτέλεσμα να είναι και πάλι αρνητικό. (Εμφανίζονται τα αποτελέσματα στα σημεία 1 και 9 των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ζακ Κωστόπουλος: Το πόρισμα των ιατροδικαστών ράπισμα στον δικηγόρο του κοσμηματοπώλη

Πλέον και αυτή η προσπάθεια να καταρριφθούν και να αποδυναμωθούν μέσω της ιατροδικαστικής έκθεσης τα πραγματικά αίτια θανάτου του Ζακ πέφτουν στο κενό και δεν στοιχειοθετούνται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: ΕΔΕ και απόσπαση για τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ένα βήμα πριν την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;

Ζακ Κωστόπουλος: Αμφισβητεί το πόρισμα ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις

SHARE:

24Media Network