Άφησε ένα μωρό να πεθάνει

Άφησε ένα μωρό να πεθάνει

Στα χέρια των κινεζικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός που φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε ένα κοριτσάκι δύο ετών. Το βίντεο του δυστυχήματος συγκλόνισε τη χώρα (Vid+Pics)

Ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε και να σκότωσε με το φορτηγάκι του ένα κορίτσι δύο ετών, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε, στην πόλη Φοσάν της Κίνας κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας.

Μετά το πρώτο όχημα πάνω από το παιδί που κείτονταν στο οδόστρωμα πέρασε και ένα ακόμη φορτηγό με αποτέλεσμα το δίχρονο κορίτσι να πεθάνει μία εβδομάδα αργότερα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Η μικρή Γιουέ Γιουέ, κόρη μεταναστών εργατών, χτυπήθηκε απο τα δύο οχήματα στις 13 Οκτωβρίου την ώρα που βρισκόταν μπροστά από το κατάστημα της οικογένειάς της σ' ένα στενό δρόμο.

Άφησε ένα μωρό να πεθάνει
© CHINA FOTO PRESS / BARCROFT MEDI

Οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, δείχνουν στη συνέχεια τουλάχιστον 18 κατοίκους και οχήματα να περνούν δίπλα από το αιμόφυρτο παιδί χωρίς να σταματήσουν, μία είδηση που έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα.

Άφησε ένα μωρό να πεθάνει
© FEATURE CHINA / BARCROFT MEDIA

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού Χου Ζουν, 24 ετών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τρίων έως επτά ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία τρεις ημέρες μετά το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατέληξε το δίχρονο αγγελούδι

2-year-old female child ran over by car

SHARE:

24Media Network