"Αλέξη, δεν είστε μόνοι σας, η Βενεζουέλα είναι μαζί σας"

"Αλέξη, δεν είστε μόνοι σας, η Βενεζουέλα είναι μαζί σας"

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα από τον Χακόβο Τόρες ντε Λεόν, διεθνή συντονιστή των Συνδικάτων της Βενεζουέλας ο οποίος εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον Ελληνικό λαό μέσω επιστολής στον Αλέξη Τσίπρα.

Με τη φράση "δεν είστε μόνοι σας, η Βενεζουέλα είναι μαζί σας", ο διεθνής συντονιστής των Συνδικάτων της Βενεζουέλας Χακόβο Τόρες ντε Λεόν εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον Ελληνικό λαό μέσω επιστολής στον Αλέξη Τσίπρα.

Στην επιστολή ο Χακόβο Τόρες ντε Λεόν εύχεται ότι η επιτυχία της 6 Μαΐου "θα ανοίξει δρόμο ελπίδας για τον ελληνικό λαό και οι προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις να μπορέσουν να απομακρύνουν για πάντα τα αρπακτικά, που σε όλη την Ευρώπη ανοίγουν φτερούγες θανάτου και απελπισίας".

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

"Αγαπητοί σύντροφοι του Συνασπισμού,

Οι εργαζόμενοι της Βενεζουέλας παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα, που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κοιτίδα της Δημοκρατίας στη Δύση.

Γνωρίζουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ελληνικού λαού στους αγώνες και την κινητοποίηση των εργαζoμένων ενάντια στις αξιώσεις του ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού να υποβάλει σχεδόν σε σκλαβιά ένα τόσο ευγενή λαό.

Επίσης ξέρουμε για την τιτάνια προσπάθεια, τόσο την δική σας, όσο και του κοινωνικού κινήματος στην Ελλάδα για να μπει φρένο στο "πρόγραμμα προσαρμογής", που χειροτερεύει άμεσα την ήδη κακή κατάσταση των εργαζομένων.

Με τρόμο παρακολουθούμε το κύμα των αυτοκτονιών και τις δραματικές σκηνές, που καθημερινά εκτυλίσσονται. Εμείς, από την Βενεζουέλα, με την χαρά ότι το μέλλον μας είναι σίγουρο και πολλά υποσχόμενο σας ευχόμαστε η επιτυχία της 6ης Μάιου να ανοίξει δρόμο ελπίδας για τον ελληνικό λαό και οι προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις να μπορέσουν να απομακρύνουν για πάντα τα αρπακτικά, που σε όλη την Ευρώπη ανοίγουν φτερούγες θανάτου και απελπισίας.

Να ξέρετε αδέρφια στον αγώνα, ότι εδώ αντιστεκόμαστε μαζί σας και στέλνουμε λόγια συμπαράστασης, αλληλεγγύης και νίκης στην Ελλάδα, χώρα με μεγάλη επαναστατική παράδοση σε κοινωνικούς αγώνες.

Δεν είστε μόνοι σας, η Βενεζουέλα είναι μαζί σας.

Χακόβο Τόρες ντε Λεόν

Διεθνής συντονιστής των Συνδικάτων της Βενεζουέλας"

SHARE:

24Media Network