Αμερικανικές εκλογές-Κλίντον: Πολιτεία-κλειδί η Βόρεια Καρολίνα

default image

Η υποψήφια των δημοκρατικών, ολοκληρώνοντας την προεκλογική της εκστρατεία, χαρακτήρισε τη Βόρεια Καρολίνα πολιτεία- κλειδί για τη διεξαγωγή των εκλογών

Ως “πολιτεία-κλειδί” χαρακτήρισε τη Βόρεια Καρολίνα, η Χίλαρι Κλίντον προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών. Παράλληλα, τόνισε τη συμβολή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και τη σημασία που αποδίδει ο ίδιος στις σημερινές προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στις ΗΠΑ, σχολιάζει το BBC.

Η Κλίντον μίλησε για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, προσκαλώντας όλους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, κάνοντας αναφορά και στις αμερικανικές παραδοσιακές αξίες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που είχε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας να συναντήσει σημαντικούς ανθρώπους, που αντιστέκονται στις δυσκολίες της ζωής κι έχουν όραμα κι επιδιώξεις που ξεπερνούν τις δυνάμεις τους, μεταδίδει το BBC.

Η υποψήφια για την προεδρία κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν το όραμα για μία “Αμερική γεμάτη ελπίδα, φιλόξενη και γενναιόδωρη”.

“Οι θεμελιώδεις αξίες μας δοκιμάζονται σε αυτές τις εκλογές, αλλά η πίστη στο μέλλον δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρή”, επισήμανε.

Πρόεδρος όλων των Αμερικανών

Η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε από τη Βόρεια Καρολίνα, στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής για την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη κοινωνικής υποστήριξης, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, μεταδίδει το BBC.

Παράλληλα, παρότρυνε όλους να ψηφίσουν αν πιστεύουν στην εκπαίδευση των παιδιών τους

Η Κλίντον τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι θα είναι μία πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

Κάλεσε επίσης, τους υποστηρικτές της να ψηφίσουν μαζικά, επειδή κανένας δεν πρέπει ν’ αναρωτηθεί μετά τις εκλογές αν θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα, μεταδίδει με το BBC.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα