Αναγνώστης του NEWS 247 από Βοστώνη: Ερήμωσε η πόλη μας

Αναγνώστης του NEWS 247 από Βοστώνη: Ερήμωσε η πόλη μας

Τι αναφέρουν κάτοικοι στην Βοστώνη για τον τυφώνα Σάντι. Οι ώρες αγωνίας, ακόμα και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο. Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο στο NEWS 247 (Vid)

"Αν και έχουμε ξαναζήσει ανάλογες στιγμές στο παρελθόν, αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Αρχές και οι περισσότεροι πολίτες είναι σε μεγαλύτερη επιφυλακή".

Κάτοικοι στην περιοχή της Βοστώνης περιγράφουν στο NEWS 247 την κατάσταση που επικρατεί στις Η.Π.Α. τα τελευταία 24ωρα, ενώ ο τυφώνας Σάντι απειλεί και την πολιτεία της Μασαχουσέτης.

"Αν και οι περιοχές που έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός είναι η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, η Βιρτζίνια και γενικά βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από εμάς, χτες Δευτέρα... η πόλη μας ερήμωσε".

Όπως περιγράφει ο αναγνώστης του NEWS 247, σχολεία, εμπορικά καταστήματα, αλλά και υπηρεσίες παρέμειναν χτες Δευτέρα κλειστές, ενώ και οι αστικές συγκοινωνίες λειτουργούσαν μόνο μέχρι τις 14.00. Οι δρόμοι παρέμειναν στην πλειοψηφία τους ανοιχτοί, ωστόσο, οι μετακινήσεις, ιδίως των πεζών, γίνονταν με αρκετή δυσκολία.

"Ακόμα και ο ιδιωτικός τομέας παρέλυσε. Οι περισσότερες εταιρίες κατέβασαν ρολά", υποστηρίζει ο αναγνώστης του NEWS 247, Δημήτρης Φ.

Κλειδωμένοι στα σπίτια τους οι περισσότεροι κάτοικοι της Βοστώνης, περιμένουν με αγωνία την εξασθένιση του μετεωρολογικού φαινομένου. "Τόσο καταστροφικό τυφώνα έχουμε χρόνια να περάσουμε. Θυμάμαι ήμουν 10 χρονών, όταν η πόλη μας τέθηκε σε επιφυλακή.", περιγράφει ο 36χρονος Δημήτρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο σκοτάδι η Νέα Υόρκη, τεράστιες καταστροφές στις Ανατολικές πολιτείες από τον τυφώνα

O Σάντι στην Βοστώνη

SHARE:

24Media Network